Lekmat 4.0

Spill Control Rental denkt in oplossingen. Ons werd gevraagd of er een degelijke oplossing was voor het opvangen van kleine lekkages onder (voornamelijk oude) auto’s, die werden tentoongesteld in een grasveld. Niet veel later kwam Spill Control Rental met de Lekmat 4.0. Deze Lekmat is speciaal gemaakt voor het opvangen van kleine hoeveelheden vloeistof, op welke ondergrond dan ook. Hieronder een kort impressie filmpje over de Lekmat 4.0:

Lekmat 4.0
Lekmat 4.0

Het lekken van (oude) auto’s is vaak niet te voorkomen. Schade aan het milieu of de vloer daarentegen, wel. Vaak wordt er een oude handdoek, kattengrit, of een oud dienblad onder de lekkende auto gelegd. In tegenstelling tot deze oplossingen, waait de Lekmat 4.0 niet weg, en is hij na gebruik heel eenvoudig op te ruimen: u hoeft hem enkel op te rollen. Als de absorptiedoek verzadigd is, is deze ook heel eenvoudig te vervangen (zie de video hierboven). De Lekmat 4.0 vangt niet alleen meer en beter vloeistoffen op, maar ziet er ook nog eens een stuk degelijker en professioneler uit. Bij veel evenementen kunt u ook nog eens een boete krijgen als u de ondergrond vervuilt. Hieronder een paar foto’s wat er kan gebeuren als de Lekmat 4.0 niet wordt gebruikt:

Omdat de Lekmat 4.0 ontwikkeld is voor de auto markt zijn wij een samenwerking met Millers Oils Nederland aan gegaan. De Lekmat 4.0 is te bestellen via Millers Oils. U kunt ook bellen naar +31 76 303 6268(24/7) of ons te mailen op info@spillcontrolrental.nl

Lekmat 4.0 Moto

In april van 2021 is Spill Control Rental met een nieuw type Lekmat gekomen: De Lekmat 4.0 Moto. Deze doorontwikkeling van de originele 4.0 is speciaal gemaakt voor motoren en brommers.